Snart Maj.......

Oj va snabbt det går nu...gröna knoppar på träden o våren e i fullgång.....jo bortsett från de små hagelskurarna som rasar ner inemellan.

O renoveringen e i full gång IGEN!!! =) så himla kul!

Denna veckan har killarna gjort klart våran murstock, nu ska den vara helt klar, det va ett måste för att vi skulle kunna täta golvet helt ifrån källaren, fråga mej inte varför, nog för att jag har hört det men inte lagt d på minnet :)

Sen ha det reglats ut o isolerats på övervåningen, Två dörrar har flyttats o osb skivor på plats i väntan på att få bli uppskruvade! Så Härligt!

I veckan sa snickaren till att det va dags att bestämma o bestäla hem Takpanelen för den ska snart skruvas upp, Åh jag blir så glad...nu händer det saker...inredningen e ju så kul men även svår! Tips mottages tacksamt, små detaler lika tacksamt spm "Tänk på..." alla tips e så välkomna!

Ska ut till sommarstugan imorgon för att fota lite inför kommande visning o förhopningsvis försäljning, har inte tiden att vara där ute hur mysigt det än är. Kommer ju även att ha fullt upp med "nya" trädgården =) nästa sommar!

Må gott så länge Fam G

RSS 2.0