SISTA SIDAN!!!

 Så var det Äntligen dags för nedersidan, det e så spännande! Killarna har rivit burspråket så det e hål rakt in i vardagsrummet. Ska bli så kul att se denna sidan växa fram, sedan e det dags att ta tag i Insidan! Ojojoj nu ska här jobbas på. Vill ju flytta in!

Insidan....

  Blivande badrummet ! :)
 Trappan e avskalad!

Lite bilder från insidan......Från vardagsrummet och ut i trädgården......

Nytt Burspråk!
Höl i vägga!!!!!!  Ojojoj nytt burspråk på G!

Goa Snickare!

 Våra goa snickare Victor och Tomas!

Det närmar sig.....

Hej på er allihopa, nu e södersidan klar och det e dags att ge sig på den mest "spännande" väggen om man nu kan säga så:). Det känns iallafall så roligt att se huset växa fram, nu e det dags att ta tag i insidan av huset också puh.... Det blir mycket Kjetils jobb. Väggar och tak e rivna så nu ska det bara röjas helt rent på golv och så drar vi igång. Bara hahaha ja det e väl inte så bara men ändå.

Har fått frågor på kort som e tagna inomhus och det kommer inom kort. Ska vara med och uppdatera när det börjar inomhus. Köket har vi ju ritat och det beställs ju som sagt var i dagarna, har inte riktigt bestämt om det ska vara vitt eller ek ännu. Kommer att ångra mig i vilket fall somhelst tror jag. Vill VITT men mest praktiskt EK! ! ! ! HJÄLP! ! !  Älsar ju vårat nuvarande i ek men hjälp va svårt det kan vara....

Kommer snart lite kort från södersidan. Kram på er //Fam G

RSS 2.0