fler bilder.......


 
Kristian har röjt rejält i trädgården, ngn som vill ha ved? Hör av er isåf.
 

Vickans rum redo att gipsas =)


 

Köket är färdiggipsat HURRA!


Nu står det mellan dessa badkar

deep flow


Antingen så blir det detta,
Ett stilfullt fristående badkar i mjuka former utan synliga fötter. Unik mönsterskyddad form. Designat av Måns Bromadeep r 1800Eller så blir det detta!
Ett modernt stilfullt badkar i mjuka former utan synliga fötter. Underbar harmoni av form och funktion. Av lättskött slitstark akryl.lite fler bilder..........

 
 
Vi har funderat på att ha en sån här duschvägg men vet inte, känns lite kallt utan något att stänga för, tycker att det är snyggt men nja.....jo kanske ;) TIPS?!


Ett sittbadkar som vi såg på badrumsutställningen! Coolt!


Detta ligger högt på våran lista =)
Ett badkar i klassisk stil som passar dig med ett mindre badrum. Finns i två storlekar, två färger och tre olika fötter.
 

Lite bilder från Badrumsletar trippen....

Ja då va det bestämt då, det blir Stora Vita kakelplattor i badrummet (det "stora" badrummet). Gråa klinkerplattor o mindre plattor i duschen även dom grå såklart.
Har varit runt i ett antal butiker tills jag/vi faktiskt...jo fick lurat me mej Kjetil på en utställning i Gbg o vi fastnade för samma handfat o det va det som avgjorde. Först va vi inne på att ha ett dubbelhandfat men efter lite funderande så bestämde vi oss för ett lite bredare handfat med en blandare. Det heter Viskan o kommer från Aspen,  

RSS 2.0